- 5 Adet Domates
- 1 Çay Bardağı Ufalanmış Ekmek İçi
- 1 Çay Kaşığı Fesleğen
- 5 - 6 Dal Maydanoz
- 1 Su Bardağı Rendelenmiş Kaşar Peyniri
- 1 Çay Kaşığı Kekik
- 3 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
- Tuz
Yapılışı :
Domatesleri 2’ye bölün ve orta kısmını çıkartın.
Ekmek içi, rendelenmiş kaşar, maydanoz, fesleğen, kekik, zeytinyağı ve tuz ilave edip karıştırın.
Domatesleri fırın tepsisine yerleştirin.
Üzerlerine malzemeleri paylaştırın ve fırın ızgarasında kaşarlar eriyene kadar pişirin.
Tavuk veya ızgara etlerinin yanında garnitür olarak servis edin.
Ekmek içi, rendelenmiş kaşar, maydanoz, fesleğen, kekik, zeytinyağı ve tuz ilave edip karıştırın.
Domatesleri fırın tepsisine yerleştirin.
Üzerlerine malzemeleri paylaştırın ve fırın ızgarasında kaşarlar eriyene kadar pişirin.
Tavuk veya ızgara etlerinin yanında garnitür olarak servis edin.
Afiyet Olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder